Powered by Smartsupp

Pozitivní recenze: Síla spokojených zákazníků

Martin Ditz
Martin Ditz
2024-07-10
Trustindex ověřuje, že původní zdroj recenze je Google.
Pujčili jsme si Mercedes Vito na deset dní do Chorvatska v partě sedmi lidí a všechno super. Auto nás zvládlo všechny odvést 💪🏻. Samotný vypujčení a vráceni v pořádku, parádní přátelský přístup. Vřele doporučuji.
Roman Militký
Roman Militký
2024-06-02
Trustindex ověřuje, že původní zdroj recenze je Google.
Minibus výborný, jednání autopůjčovny skvělé. Doporucuji.
Alena Kočková
Alena Kočková
2024-05-18
Trustindex ověřuje, že původní zdroj recenze je Google.
Skutečně nonstop i o víkendu. Dobrá a rychlá komunikace s online operátorem. Doporučuji.
Ludek Grezo
Ludek Grezo
2024-02-02
Trustindex ověřuje, že původní zdroj recenze je Google.
Rychlé vyřízení objednávky přímo na stránkách. Pronájem auta na víkend splnil naše očekávání. Cena odpovídá kvalitě auta a služeb. Doporučuji
Lenka
Lenka
2024-01-28
Trustindex ověřuje, že původní zdroj recenze je Google.
+Výhodné podmínky pokud najedete s autem menší množství kilometrů. +Online podpora při výběru vozidla +Přistavení na adresu -nutnost platit kauci
Dominik Koubek
Dominik Koubek
2024-01-06
Trustindex ověřuje, že původní zdroj recenze je Google.
Půjčili jsme si auto na Vánoce a nový rok. Předání bylo velmi profesionální a příjemné. Auto bylo krásné a nebyl s ním žádný problém. Moc děkuju a vřele doporučuju!
mARTin
mARTin
2023-06-23
Trustindex ověřuje, že původní zdroj recenze je Google.
Autopůjčovna s nonstop provozem nám zajistila minibus pro celou rodinu. Všechno šlo jako po másle, do dvou hodin jsme ho měli před barákem. Doporučujeme.
Martin 81
Martin 81
2023-06-05
Trustindex ověřuje, že původní zdroj recenze je Google.
Pronájem auta na víkend proběhl bez problému. Nonstop autopůjčovna splnila vše dle počáteční dohody. Vstřícné jednání zaměstnanců a rychlé přistavení vozidla na adresu na poslední chvíli v pátek navečer si zaslouží 5/5

V Autopůjčovně Nonstop věříme, že nejlepším marketingovým nástrojem jsou spokojení zákazníci. Proto s hrdostí zveřejňujeme pozitivní recenze od těch, kteří si u nás auto půjčili.

Podívejte se, co o nás říkají:

  • "Perfektní servis! Auto bylo v perfektním stavu, personál byl přátelský a ochotný a celý proces půjčení auta byl rychlý a bezproblémový. Určitě se sem vrátím!" - Jan, Praha
  • "Nejlepší autopůjčovna v Praze! Ceny jsou skvělé, výběr aut je široký a otevírací doba je nonstop, takže si auto můžete půjčit kdykoli. Vřele doporučuji!" - Anna, Brno
  • "Spokojenost na 100%! S Autopůjčovnou Nonstop mám jen ty nejlepší zkušenosti. Auto bylo vždy čisté a spolehlivé, personál byl vždy ochotný pomoci a ceny byly vždy férové. Děkuji!" - Petr, Ostrava

Tyto recenze jsou pro nás cennou zpětnou vazbou a motivují nás k tomu, abychom i nadále poskytovali našim zákazníkům ty nejlepší služby.

Kromě zveřejňování recenzí na našich webových stránkách se také aktivně snažíme o to, aby se o našich spokojených zákaznících dozvěděli i v online médiích. Spolupracujeme s influencery na sociálních sítích a s blogery a zveřejňujeme placené reklamy, které zdůrazňují naše pozitivní recenze.

Věříme, že pozitivní recenze jsou důležitým faktorem, který ovlivňuje rozhodování zákazníků při výběru autopůjčovny. Proto se i nadále budeme snažit o to, abychom sbírali a sdíleli pouze ty nejlepší recenze.

Chcete se o Autopůjčovně Nonstop dozvědět více? Navštivte naše webové stránky https://autopujcovna-nonstop.cz/kontakt/ a přečtěte si, co o nás říkají naši zákazníci.

Autopůjčovna Nonstop - Váš spolehlivý partner na cestách!